This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Sage Valley

PROJECT DETAILS

A 19th-hole experience is what every golf club wants to provide its guests, and that’s exactly what Sage Valley in Graniteville accomplished with its 2015 clubhouse expansion. Dickinson Interiors used knotty alder to create a warm interior and the abundance of natural light further highlights the texture and detail in the ceiling. The real showstopper, however, is the men’s locker room; the clean, contemporary yet comfortable space provides its guests all the amenities, and does it in a style all its own.

45,000 SF; CONFIDENTIAL
PROGRAMMING
ARCHITECTURAL DESIGN
INTERIOR DESIGN