This is Photoshop's version of Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit. quis bibendum auci elit.

Instagram feed

+ 01145928421 SUPPORT@ELATED-THEMES.COM

Sage Valley Clubhouse Expansion

HomeArchitecture ProjectsSage Valley Clubhouse Expansion
PROJECT DETAILS

Dickinson Architects was commissioned to design the addition to the Sage Valley Clubhouse with the intent of providing a “19th Hole” experience commensurate with other clubs of its stature. The addition includes a new wet area, 120 founders lockers, an expanded grill, and a men’s lounge within the locker room. The interior is detailed with full height wainscoting and coffered ceilings.

45,000 SF
PROGRAMMING
ARCHITECTURAL & INTERIOR DESIGN
SageValleyCC_015